Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Voetreflexologie is een erg effectieve en ontspannende methode.

Nancy doet niet enkel reflexzonetherapie. De behandeling kan worden uitgebreid met een behandeling van de meridianen en/of acupunctuurpunten (acupressuur).
Lekker gezonde chocopasta!

Deze chocopasta is een eigen recept van Nancy Lamont. Zij is hier 6 jaar intensief mee bezig geweest en heeft gezocht naar een recept dat volledig voldeed aan haar eisen.

Coaching

Pak eindelijk die slechte levensgewoontes of -patronen aan met advies en tips van een gezondheidscoach. Helemaal op jouw maat en op jouw ritme!

Reflexologie

ProVita biedt je zowel Chinese, Westerse als intuïtieve voetreflexologie aan. Deze reflexzonetherapie is ook geschikt voor kinderen!

Gezondheid

ProVita maakt je bewust van het feit dat anders leven, denken, eten en bewegen je gezondheid zal verbeteren… en je gevoel van welzijn zal vergroten!
Onze mogelijkheden

Gezondheidscoach in Antwerpen: voor particulieren, sportclubs en bedrijven

Zaakvoerster en gezondheidscoach Nancy Lamont uit Antwerpen is gespecialiseerd in gezondheidscoaching en voetreflexologie. Zij is een goedlachse en optimistische vrouw die van aanpakken weet. Ze maakt het verschil door haar grote inlevingsvermogen en persoonlijke aanpak.

Nancy’s taak als coach? Niet oordelen, onvoorwaardelijk in jou geloven en naar jou luisteren. Je de vragen stellen die je jezelf nog niet gesteld hebt en de antwoorden in jezelf doen ontwaken. Je inspireren, motiveren, inzichten geven en dan samen met jou op weg gaan.

Gezondheidscoach in Antwerpen: van voedingsplan tot reflexzonetherapie

Waarom gezondheidscoaching? Iedereen wil wel eens iets veranderen aan zichzelf. Dat kan alles zijn: elke dag een halfuurtje bewegen, stoppen met snoepen, enkele kilootjes afvallen, wat vroeger opstaan, veranderen van job, meer regelmaat in je leven, meer tijd voor jezelf,…

Je wil dit al zó lang. Maar waarom lukt het bij jou niet ? Je moet altijd een paar fases doorlopen. Wij maken samen met jou een plan op om je doel op een realistische manier te bereiken én vol te houden.

ProVita maakt je bewust van het feit dat anders leven, denken, eten en bewegen je gezondheid zal verbeteren… en je gevoel van welzijn zal vergroten!


ProVita reikt je verschillende elementen aan om je doel te bereiken: gezondheidscoaching, een voedingsplan, bewegingstoestellen, reflexzonetherapie, lipomassage, endermologie,…

Wil je graag gratis advies en tips van een professionele gezondheidscoach in Antwerpen? Spring dan even binnen of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak!

© 2013-2018 ProVita Gezondheidshuis
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
ProVita Gezondheidshuis
A. Van Brabantstraat 15 - 2630 Aartselaar
Schragenstraat 2 - 8740 Deerlijk
GSM: +32 473661915
Contacteer ons